SİVAS YAVRU KANGAL ÜRETİM ÇİFTLİĞİ TEL: 05468858919

Üyelik Girişi
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi1
Bugün Toplam83
Toplam Ziyaret958539
Facebook sayfamız


 
 

Etiket bulutu

   1   
   4   
  Türkiye kangal  
  Kangallarda Beslenme  
  Damızlık dişiler  
  Kangallar hakkında bilgi  
  2016 Kangal Yavru Satışı  
  Sivas filmi fragman  
  Hakkımızda  
  kangal belgeseli  
  3  
  kangal yavrusu fiyatları  
  satılık kangal yavrusu  
  Kangal özellikleri  
  Arşiv >>    
  Sayfanızı Da Tanıtın  
  SATILIK KANGAL  
   2   
  Kangallarda kısırlaştırma  
  Site Haritası  
  Kangal Yavrusu Satışı  
  Kangallarda gençlik hastalığı  
  Kangallarda Çiftleşme  
   3   
  Kangal yavrusu  
  Kangal yavruları burada  
  6  
  satılık kangal  
  Kangal fiyatları 2016  
  Forum  
  Satılık kangal yavruları  
  Yetişkin Kangal  
  Kangal yurtdışı çıkış işlemleri  
  İncele  
  Kangal köpeklerinde beslenme  
  Üye olmak istiyorum  
  1  
  Kangal yavrusu beslenme  
  Anasayfa  
  Domuz boğan köpekler  
  Çift tırnak özelliği kangal  
  Temsilcilikler  
  Karabaş ve boz kangal özellikleri  
  Damızlık kangal seçimi  
  Ziyaretçi Defteri  
  Kangal hastalıkları  
  Kaliteli kangal yavrusu  
  Detaylı Ara  
  kangal  
  Simit kuyruk kangal  
  Kangallarda ishal  
  Karabaş cinsi kangallar  
  Parolamı unuttum  
  Ayıboğan ve kurtboğan kangal özellikleri  
  4  
  Kangal nereden alınır  
  Kangal burada - Yaman  
  Bir tutkudur kangal  
  2  
  İletişim:  
  Kangal tuvalet eğitimi  
  Kangal isimleri  
  AŞI TABLOSU  
  Çiftlikten videolar  
  Kangal yavrusu seçimi  
  5  
  Kangal Eğitimi  
  Kangal tanıtımı  
  Damızlık erkekler  
  Devamı  
  Foto Galeri  
  Kangallarda gebelik ve doğum  
Site Haritası
2021 Yavru kangal fiyatları - Sivas kangal yavrusu satışları

Satılık kangal yavrusu fiyatları yaş aralıgına  göre paha biçilmektedir. Alacagınız kangal köpek yavrusunun hangi  yaş aralıgı olduğu önemli bu yüzden yavru  kangal köpek fiyatlarımız değişmektedir. satılık yavru kangal köpek  satışları.

kangal köpek fiyatları

Dünyaca ünlü sivas kangal yavrusu fiyatları  45 günlük erkek yavru fiyatı 1000 tl.Dişi kangal yavrusu fiyatı  750 tl olarak satışı yapılmaktadır. Ücretsiz kangal yavrusu sahiplanmek için websitemizden iletişeme geçebilirisiniz.

sivas kangal yavrusu fiyatları

Ana dolu aslanı olarak bilinen sivas kangal köpegi yavrusu kendi aralarında sınıflandırılmaktadır.Ayı boğan ve kurt  bogan cinsi domuz bogan cinsi olarak kendi aralarında ayrılmaktadır.Domuz ve ayı bogan cinsi dedigimiz kangallar kangalın en iri ırkı ve iri cüsseye sahip köpeklerdir.

satılık kangal köpekleri

Safkan kangal yavrusu sahiplenmek için birinci  sınıf  A kalite yavru fiyatlarımız fiyat listesi yaş aralıgına göre degişmekterdir.Anne ve baba secereli köpeklerdir uluslar arası girmiş oldugu yarışmalarda ırkının en iyisi ünvanına sahip köpeklerdir.secerli kangal yavrusu fiyatrı  1500 tl ve 2500 tl arası degişmektedir. Yaş aralıgına göre fiyatlandırılmaktadırlar.

yavru kangal satışı

Kangal yavrusu karakterik özellikleri değişmektedir kangal yavrusu sahiplenmeden önce hangi karekter hayvan sahiplenmek istediğinizi bize söylerseniz bizde o karakterik özelliklerde kangal yavrusu sahibi yaparız.

ayı bogan cinsi

Bazıları sert mizaçlı yavrular bunlar daha çok alan koruma ve bekçilik amaçlıdır.Birde uysal mizaçta olan yavrular var onlar birazdaha sosyal kangal yavrusu bunlarda karakterik özellik olarak biraz daha sakin hayvanlardır.İç güdüsü yüksektir kişinin ne amaçla geldiğini hisseder ona göre davranırlar sizde yavru kangal sahibi olamak istiyorsanız size uygun olan kangal yavrusu sahibi yapalım.

Kangal köpegi yavrusu alırken özellikle çift olarak alınmasını öneriyoruz biz nasılki kendi cinsimizle zaman geçirmeyi seviyoruz kangal yavrularıda kendi cinsleri ile zaman geçirmek isterler tek sahiplenilen yavrular genlde bir süre sonra sitrese giriyorlar iştahsızlık ve keyifsizlik başlıyor.Çif alınan yavrularda her anlamda verim alabilirsiniz gerek alan koruma gerekse yabancı ve aile ayırdımı yapma tek yavru kangallar tek oldukları zaman insanlarla oynamak ister her evinize gelen misafirle zaman geçirmek ister buda zamanla yılışık bir köpek olur ev ahalisi ile yabancıyı ayırt edemezler.   

Kangal yavrusu bilğilendirme!! kangal yavrusu sipariş verip aldıgınız yavruyu direk veterinere götürüp aşı yaptırmak çok yanlış yavru kangalı otbüsten aldıgınız zaman direk evinize götürüp yavruyu istirat ettirin hayvan yolun sitresini atsın direk veteriner götürüp aşı yapılması çok yanlış hayvan yaolun sitresini atmadan aşı uygulaması yapıldıgı zamanyolun yorgunlugu yapılan aşının agırlıgı hayvanın vücüd direncini kırıyor.Aşı demek hayvana mikrobu enjekte etmek demektir çünkü hayvan o hastalıga karşı bagışıklık kazansın.

kara baş kangal yavrusu

Sivas kangal yavrusu  aşı sıralamsı şöyle olmalıdır.kangal köpegi yavrusuna ilk önce yapılması geken uygulama iç ve dış parazit uygulamısı olmalı iç ve dış parazit yapıldıktan  beş gün sonara karma aşısı yapılması gerekir.Karma aşı çift doz olarak uygulanmalıdır bir vurmada çift doz olarak girilmelidir bir Yavru kangal satışları.satılık kangal köpek yavrusu.ücretsiz kangal yavru fiyatları. Sivas kangal yavrusu ilanları yavru kangal köpek satış fiyatları.

  
16577 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın